Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Αποτελέσματα Πρεμιέρ Λιγκ


Σαουθάμπτον-Έβερτον 0-3
Σκόρερς του αγώνα:Λουκάκου 22' 45',Μπάρκλεϊ 84'

Η Έβερτον πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Σαουθάμπτον και πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση.Εξαιρετικός ο Λουκάκου ο οποίος με τα 2 του γκολ έγινε ο πρώτος Βέλγος σκόρερ στην Πρεμιέρ Λιγκ με 44 γκολ.Η Σαουθάμπτον προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η επίθεση της δεν ήταν σε καλή μέρα.


Τότεναμ-Στόουκ 2-2
Σκόρερς του αγώνα:Ντάιερ 19',Τσαντλί 45+2' - Αρναούτοβιτς (πέναλτι) 78',Ντιούφ 83'

Αυτοκτονία για την Τότεναμ.Η Τότεναμ είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο το οποίο έληξε 2-0.Στο δεύτερο μέρος πήρε μπρος η ομάδα του Μαρκ Χιούζ με τις αλλαγές που έκανε.Μέχρι το 83' ισοφάρισε 2-2.Η Στόουκ είχε και άλλες καλές φάσεις με τις οποίες θα μπορούσαν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή.Παρόλα αυτά κατάφεραν και έφυγαν με τον βαθμό από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν.


Γουέστ Χαμ-Λέστερ 1-2
Σκόρερς του αγώνα:Παγιέτ 55' - Οκαζάκι 27',Μαχρέζ 38'

2/2 για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.Η Λέστερ καθάρισε την υπόθεση νίκη από το 1ο Ημίχρονο το οποίο είχε λήξει 0-2.Στο πρώτο ημίχρονο η Γουέστ Χαμ φώναξε για πέναλτι στην ανατροπή του Σακό από τον Σμάιχελ αλλά δεν της δώθηκε πέναλτι.Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να μειώσει 1-2 στο 55'.Δεν κατάφερε όμως να κάνει κάτι παραπάνω εξαιτίας της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας της Λέστερ.Η Γουέστ Χαμ έμεινε με 10 παίκτες στο 90' μετά την αποβολή του Αντριάν.


Σουόνσι-Νιουκάστλ 2-0
Σκόρερς του αγώνα:Γκομίς 9',Αγιού 52'

Η Σουόνσι πήρε την πρώτη της νίκη.Το άξιζε το ματς επειδή έπαιξε πολύ καλύτερα από την Νιουκάστλ.Στο πρώτο ημίχρονο κάτι πήγε να κάνει κάτι η Νιουκάστλ αλλά δεν μπόρεσε να διαπεράσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Σουόνσι.


Σάντερλαντ-Νόργουιτς 1-3
Σκόρερς του αγώνα:Γουάλτμορ 88' - Μάρτιν 26',Γουιτάκερ 37',Ρέντμοντ 57'

Πήρε μια σπουδαία νίκη η Νόργουιτς μέσα στο Στέντιουμ οφ Λάιτ.Επαίξε πολύ καλά και δίκαια πήρε το αποτέλεσμα.Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Σάντερλαντ ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Γουάτμορ στο 88'.


Γουόντφορντ-Γουέστ Μπρομ 0-0

2/2 Ισοπαλίες για την Γουόντφορντ.Έπαιξε καλύτερα από την Γουέστ Μπρομ αλλά χάρης στην άμυνα της έφυγε με τον βαθμό.Δεν είχε καλό ρυθμό το παιχνίδι ούτε πολλές φάσεις.Ο Χολέμπας δεν αγωνίστηκε καθόλου στο ματς.

#BILLARAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου